Jdi na obsah Jdi na menu
 


Céline v Blesku pro ženy

Zpěvačka Céline Dion (42) zazářila na titulce magazínu Hello! se svými dvojčátky v náručí. A i když jsou od sebe téměř k nerozeznání, už teď se podle jejích slov projevují jako jedinečné osobnosti.

Magazín sledoval celé těhotenství i porod dvaačtyřicetileté zpěvačky velmi pozorně. A teď dokonce Céline pozvala fotografa i do rodinného sídla, kde ukázala svá dvě miminka Eddieho a Nelsona. Spolu s nimi nyní září na titulce tohoto magazínu.
 

V bílém pyžamu s jedním ze synů na ruce a druhým položeným na svém klíně vypadá skutečně šťastně a spokojeně. Přesto Céline přiznala, že mít dvojčata je velmi náročné.

"Když se mě manžel René zeptá jsem se vyspala, beru to jako vtip. Tady se nedá spát, "postěžovala se zpěvačka, která chodí celý den v pyžamu a nestíhá se ani osprchovat.
 

"Starám se o mé dvě ratolesti najednou a na práci nemám ani pomyšlení," řekla šťastná maminka, která již sice chystá v březnu koncerty v Las Vegas, ale zatím se od chlapců nechce hnout ani na krok. Hraje si s nimi dokonce i starší syn René Charles. "Je to úžasný pocit, když vidím, jak se všichni tři okamžitě sblížili," prozradila Céline o vztahu mezi sourozenci.

Zdroj: prozeny.blesk.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář